Spännande duo årets gäst på Motala Expo

12 april 2022 

expo-shape1

Ingen har väl vid det här laget missat att Motala i sommar får besök av några ur Sveriges artistelit. Nu vill vi alla veta mer om planerna och hur renoveringen av Lokverkstan går. Årets gäst på Motala Expo är två av arrangörerna bakom Musik vid Göta kanal.

The Ark, Miriam Bryant och Melissa Horn. Gästlistan för sommarens konserter i Lokverkstan är allt annat än blygsam. Konceptet ”Musik vid Göta kanal” ska sätta Motala på Sveriges evenemangskarta och självklart vill vi veta mer om hur planerna går. Årets gäster på Motala Expo är inga mindre än trion bakom sommarkonserterna i Lokverkstan.
– Vi ser jättemycket fram emot att få träffa Motalaborna i ett så publikt forum som Motala Expo. Vi har verkligen fått ett varmt mottagande sedan vi avslöjade vår vision och nu vill vi berätta mer om våra planer framöver, säger Daniel Bark.

Daniel, med Motalarötter, kommer att besöka Motala Expo tillsammans med kollegan Jon Gray. Jon har mångårig erfarenhet av att jobba både med livemusik och artister, men arrangerat konserter har han inte gjort sedan 80-talet.

Hur mycket kommer de avslöja?

Det är tack vare gruppens tredje kollega Magnus Nygren som Jon återigen får chansen att jobba med livespelningar igen. Magnus arrangerar sedan 2011 konsertprogrammet ”Sommarkväll på Gåsemora” som brukar omtalas som Gotlands vackraste konsertscen. Den stora höladan har besökts av artister som Lars Winnerbäck, Ulf Lundell, Laleh och First Aid Kit. Planerna i Motala är långsiktiga och redan nu kikar man på artister för nästa sommar.

– Vi får se hur mycket vi kan avslöja på Motala Expo, men publiken kan nog förvänta sig en och annan överraskning. Vi har fortfarande två artister kvar att presentera! säger Daniel.

Självklart vill vi höra mer om hur de bestämde sig för att det var i Motala och Lokverkstan de ville satsa!

Tillväxt Motalas Johanna Sjögren, projektledare för Motala Expo, är glad över att mässan är tillbaka efter två års frånvaro.
– Äntligen! Det är många som har längtat efter det här, det vittnar det stora intresset om att ställa ut på Motala Expo. Jag tror att många är nyfikna på vad som kommer hända i Lokverkstan i sommar och hoppas att man tar chansen att närvara när Daniel och Jon intervjuas på scenen. Så missa inte lördagen den 21 maj, klockan 11:00!

”Årets gäst” genom tiderna:

2021 – INSTÄLLT
2020 – Lars Stjernkvist INSTÄLLT
2019 – Andreas Norlén
2018 – Niklas & Johan Orrenius
2017 – Jan Harrit
2016 – Meg Tivéus och Stefan Forsberg
2015 – Jens Spendrup
2014 – Susanne Boll
2013 – Ilmar Reepalu

Mässans öppettider:

Fredag 20 maj kl. 10-16
Lördag 21 maj kl. 10-15

Fakta

Företagsmässan Motala Expo arrangeras för 13:e gången och som vanligt är det fri entré. Mässan genomförs traditionsenligt under två dagar och är enligt många årets trevligaste mötesplats för Motalas företag och deras kunder. Ett veckoslut fullt av inspiration, handslag och nya kontakter och kunder som knyts. Fredagen har företagsinriktning och lördagen riktar sig mer mot allmänheten. Senast när Motala Expo arrangerades var 2019 då besöktes mässan av nästan 7 000 personer och 130 utställare fanns på plats i Vätternrundan Arena.

Motala Expo arrangeras av Tillväxt Motala och har som övergripande syfte att skapa affärer och ett ökat nätverk för Motalas företag i syfte att stimulera tillväxt och visa upp det företagsamma Motala.

För mer information kontakta:

Johanna Sjögren, Tillväxt Motala AB, projektledare för Motala Expo.
Mail: johanna.sjogren@tillvaxtmotala.se, mobil: 073-027 51 57

Arrangör

TAG_BLUE_Tillvaxt_rek_new

Partners

Logotyp Platen
berggrens_logga-1
Logotyp Rena Tak
Logotyp Skobes
cropped-Borenet-logo-300x100
Logotyp Mässupport
Logotyp Företagarna

Officiell reklamleverantör

jensreklambyra_sv1

Officiell mediepartner

MVT-med-utskrivet-under-pos