Premiär för Årets näringslivsgäst

01 mars 2023

scribbles-scribbles-2-light

Henrik Gilstring vd för Väderstad gästar Motala Expo på fredagen som Årets näringslivsgäst. Väderstad är familjeföretaget som bokstavligen skördar framgångar. 2020 sällade man sig till en exklusiv skara när man utsågs av Dagens industri till ”Albert Bonniers pris som Årets företagare”

Väderstads affärsidé är att förse det moderna lantbruket med högeffektiva maskiner och metoder. Det innovativa bolaget grundades 1962 av makarna Siw och Rune Stark och har sedan dess växt sig allt större. Henrik Gilstring är uppvuxen i Väderstad och är barnbarn till grundarna, hans mamma Christina är styrelseledamot. Att han har entreprenörskap i blodet är således ingen underdrift. Henrik tillträdde som vd den 1 februari 2022 och har hunnit med mycket spännande sedan dess.

– Jag har vuxit upp med Väderstad och ser fram emot att vara en del av när vi fortsätter att utvecklas och växa på ett hållbart sätt. Tidigare i år investerade vi i en fabrik i USA och vi har många spännande utmaningar framför oss, både på befintliga och nya marknader. Väderstad har kommit långt sedan allt började i min morfars verkstad 1962, samtidigt har vår resa bara börjat, säger Henrik Gilstring.

Henrik blir intervjuad på scenen på fredag klockan 10:30. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor.

Motala Expo arrangeras av Tillväxt Motala och har som övergripande syfte att skapa affärer och ett ökat nätverk för Motalas företag i syfte att stimulera tillväxt och visa upp det företagsamma Motala.

Öppettider för Motala Expo 2023:
Fredag 17 mars kl. 10-16
Lördag 18 mars kl. 10-15
Fri entré.

Fler nyheter

Arrangör

TAG_BLUE_Tillvaxt_rek_new

Partners

Logotyp Platen
Logo 2022
Logotyp Rena Tak
Logotyp Skobes
cropped-Borenet-logo-300x100
Logotyp Mässupport
Logotyp Sunsolutions
Logotyp Företagarna

Officiell reklamleverantör

graphicprofile

Officiell mediepartner

MVT-med-utskrivet-under-pos