Motala Expo 2021 ställs in

På grund av rådande pandemi och att antal diagnosticerade fall i Region Östergötland ökar så kraftigt att man sedan en tid har infört skärpta allmänna råd i regionen ser Tillväxt Motala som arrangör ingen möjlighet att arrangera Motala Expo 2021.

Regeringen informerade dessutom, vid en presskonferens igår, att man inför ett tak på åtta personer för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar, något som börjar gälla den 24 november i hela riket.

I normala fall öppnar vi förhandsbokningen för våra medlemmar i slutet av november och där är vi ju snart, så vi kände att det var hög tid att fatta ett beslut. Otroligt tråkigt att behöva ställa in ännu ett event men när man tänker på alla som har drabbats så känns det förstås självklart säger Johanna Sjögren, projektledare för Motala Expo.

Arrangören Tillväxt Motala hoppas på lika stor förståelse som i våras när man hastigt tvingades ställa in mässan ett par dagar före invigning.

Vi fick ett otroligt fint bemötande i våras vilket gjorde arbetet något lättare! 90 procent av utställarna valde att behålla sin monter till 2021. Nu hoppas vi att man orkar hålla ut ett år till.

Mässans leverantörer och samarbetspartners är informerade och personal på Tillväxt Motala AB arbetar i detta nu med att kontakta samtliga utställare.

Läs om Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd i Östergötlands län »
Information från Motala Kommun »

Kontakt Tillväxt Motala AB
Johanna Sjögren
Projektledare
073-02 751 57
johanna.sjogren@tillvaxtmotala.se

Först publicerad: 2020-11-17, 11:00
Uppdaterad: 2020-11-17, 11:00
Granskad: 2020-11-17, 11:00

Arrangör

TAG_BLUE_Tillvaxt_rek_new

Partners

Logotyp Platen
cropped-Borenet-logo-300x100
Logotyp Sunsolutions
Logotyp Skobes
Logotyp Rena Tak
Logotyp Mässupport
Logotyp Företagarna
berggrens_logga-1

Officiell reklamleverantör

jensreklambyra_sv1

Officiell mediepartner

MVT-med-utskrivet-under-pos