Monterbokningen är öppen!

27 nov 2023

Nu är det fritt fram för Motala kommuns företag att boka plats på Motala Expo 2024. Mässan arrangeras för 15:e gången den 15–16 mars i Vätternrundan arena.

I en vecka har medlemmarna i Tillväxt Motala haft förtur och specialpris på monterbokningen.

– Vi vill förstås premiera våra medlemmar, som är navet i vår verksamhet. Som medlem i Tillväxt Motala bidrar man till Motalas utveckling samt ett förbättrat företagsklimat och det ska givetvis löna sig,säger Sakis Karagias, projektledare för Motala Expo.

Motala Expo har med gemensamma krafter utvecklats till ett riktigt starkt varumärke och anses vara en av regionens vassaste företagsmässor. Intresset är stort även för 2024 års upplaga och många medlemsföretag har valt att använda sin exklusiva möjlighet att förboka monter.

– Vi är väldigt nöjda med att intresset från medlemmarna varit så stort och det är kul att nu kunna erbjuda alla företag i Motala kommun att boka monter, säger Sakis Karagias.

Motala Expo är företagsmässan för Motala kommuns näringsliv. Det blir ett veckoslut fullt av inspiration, visitkortsbyten, handslag och nya kontakter! Traditionsenligt genomförs mässan under två dagar; fredag och lördag. Fredagen riktar sig främst mot företag, medan lördagen är öppen även för allmänheten. 2023 deltog 120 företag på Motala Expo och nästan 6 000 personer besökte mässan.

Motala Expo arrangeras av näringslivsbolaget Tillväxt Motala. Syftet är att skapa affärer, bidra till ett ökat nätverkande, stimulera tillväxt och visa upp det företagsamma Motala.

Öppettider för Motala Expo 2024:
Fredag 15 mars kl. 10-16
Lördag 16 mars kl. 10-15
Fri entré.