Monterbokningen är öppen!

05 december 2022

scribbles-scribbles-2-light

Nu är det fritt fram för alla företag i Motala att boka plats på Motala Expo 2023. Intresset för mässan som arrangeras för fjortonde gången den 17-18 mars i Vätternrundan Arena och som många anses vara Motala viktigaste mötesplats för affärer är mycket stort.

I en vecka har medlemmarna i Tillväxt Motala fått förtur och specialpris på monterbokningen.

-Vi vill förstås premiera våra medlemmar som ju är navet i vår verksamhet. Som medlem i Tillväxt Motala bidrar man till Motalas utveckling samt ett förbättrat företagsklimat, det ska givetvis löna sig, säger Johanna Sjögren projektledare för Motala Expo.

Motala Expo har med gemensamma krafter utvecklats till ett riktigt starkt varumärke och näringslivsmässan i Motala anses vara en av regionens vassaste. En tredjedel av montrarna är redan bokade vilket visar att intresset för Motala Expo 2023 är minst lika stort som tidigare år.

-Ett flertal företag har under hösten kontaktat oss och undrat när vi öppnar bokningen-nu kan vi äntligen meddela att startskottet för årets viktigaste mötesplats har gått, konstaterar Johanna.

Motala Expo är företagsmässan för Motala kommuns näringsliv. Årets trevligaste mötesplats för Motalas företag och alla dess kunder. Ett veckoslut fullt av inspiration, visitkortsbyten, handslag och äntligen; kramar! Mässan genomförs traditionsenligt under två dagar. Fredagen har företagsinriktning och lördagen riktar sig mer mot allmänheten. 2022 års Motala Expo som arrangerades i maj pga pandemin, besöktes av nästan 6 000 personer och 120 bolag deltog.

Motala Expo arrangeras av Tillväxt Motala och har som övergripande syfte att skapa affärer och ett ökat nätverk för Motalas företag i syfte att stimulera tillväxt och visa upp det företagsamma Motala.

Öppettider för Motala Expo 2023:
Fredag 17 mars kl. 10-16; Lördag 18 mars kl. 10-15; Fri entré.

Arrangör

TAG_BLUE_Tillvaxt_rek_new

Partners

Logotyp Platen
Logo 2022
Logotyp Rena Tak
Logotyp Skobes
cropped-Borenet-logo-300x100
Logotyp Mässupport
Logotyp Sunsolutions
Logotyp Företagarna

Officiell reklamleverantör

graphicprofile

Officiell mediepartner

MVT-med-utskrivet-under-pos