Emelie Schepp är årets gäst

02 februari 2023

scribbles-scribbles-2-light

Årets gäst på Motala Expo är den högaktuella författaren Emelie Schepp. Hennes deckarserie om Jana Berzelius filmatiseras just nu av Felix Herngren och Henrik Björn. Emelie intervjuas på scenen på lördagen av Gunilla Brynell Johansson som gör premiär som konferencier.

Motalas stolthet Emelie Schepp skördar framgång efter framgång. Utsedd till ”Årets deckarförfattare” tre år i rad och nu har dessutom Viaplays filmatisering av hennes första bok ”Jana – märkta för livet” precis dragit igång.

-Det är otroligt hedrande att vara årets gäst på Motala Expo. Jag vet att det är en viktig mötesplats för stadens näringsliv och ser fram emot att träffa alla fantastiska företagare och besökare på hemmaplan.

Årets konferencier är Gunilla Brynell Johansson, tidigare vd för Vätternrundan. Gunilla har varit utställare på Motala Expo vid ett flertal tillfällen, både för Vätternrundan och Swedbank men nu flyttar hon alltså fokus.

-Jag ser fram emot att vara tillbaka på Motala Expo på ett annat sätt än tidigare. Jag hoppas bli en av pusselbitarna som bidrar till en mässa som gläder alla, hälsar Gunilla.

Motala Expo är företagsmässan för Motala kommuns näringsliv. Årets trevligaste mötesplats för Motalas företag och alla dess kunder. Ett veckoslut fullt av inspiration, visitkortsbyten, handslag och äntligen; kramar! Mässan genomförs traditionsenligt under två dagar. Fredagen har företagsinriktning och lördagen riktar sig mer mot allmänheten. 2022 års Motala Expo som arrangerades i maj pga pandemin, besöktes av nästan 6 000 personer och 120 bolag deltog.

Motala Expo arrangeras av Tillväxt Motala och har som övergripande syfte att skapa affärer och ett ökat nätverk för Motalas företag i syfte att stimulera tillväxt och visa upp det företagsamma Motala.

Öppettider för Motala Expo 2023:
Fredag 17 mars kl. 10-16; Lördag 18 mars kl. 10-15; Fri entré.

Arrangör

TAG_BLUE_Tillvaxt_rek_new

Partners

Logotyp Platen
Logo 2022
Logotyp Rena Tak
Logotyp Skobes
cropped-Borenet-logo-300x100
Logotyp Mässupport
Logotyp Sunsolutions
Logotyp Företagarna

Officiell reklamleverantör

graphicprofile

Officiell mediepartner

MVT-med-utskrivet-under-pos